Tek qelizat me te vogla jane reflektimet e me te medhave. Dhe ne fotografi, nepermjet nje nderloje te madhesive, mund te zbulohet nje univers i tere. - Ernst Haas


Tek qelizat me te vogla jane reflektimet e me te medhave. Dhe ne fotografi, nepermjet nje nderloje te madhesive, mund te zbulohet nje univers i tere. - Ernst Haas

#art #photography #ernsthaas #enkeledasuti

Comments

Popular Posts