Ti je gjysma e bukur e nje dhimbje te arte. - Nga Gwendolyn Brooks.


Ti je gjysma e bukur e nje dhimbje te arte.

Nga Gwendolyn Brooks.

Piktura, Cift i ri, 1505-10, Tullio Lombardo

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts