Ti nuk flet Ti nuk i flet me vetvetes Edhe “ajo” ne pasqyre Eshte zhdukur Nga Alejandra Pizarnik

Ti nuk flet

Ti nuk i flet me vetvetes
Edhe “ajo” ne pasqyre
Eshte zhdukur

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts