Une flas per dicka qe nuk eshte e kesaj bote Une flas per dike qellimi i te cilit eshte diku tjeter Nga Alejandra Pizarnik

Une flas per dicka qe nuk eshte e kesaj bote

Une flas per dike qellimi i te cilit eshte diku tjeter

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts