Une i kam adhuruar te gjitha ato figurat klasike nga vitet 1930 dhe 194”...Bette Davis, Joan Crawford, Humphrey Bogart, Rita Hayworth. Ata kishin kaq shume glamour dhe stil. I kam dashuruar filmat e atyre koheve - kaq shume vemendje ndaj detajeve, dritave, veshjeve, dhe menyres se si i zhvillonin talentet studiot. - Grace Jones

Une i kam adhuruar te gjitha ato figurat klasike nga vitet 1930 dhe 194”...Bette Davis, Joan Crawford, Humphrey Bogart, Rita Hayworth. Ata kishin kaq shume glamour dhe stil. I kam dashuruar filmat e atyre koheve - kaq shume vemendje ndaj detajeve, dritave, veshjeve, dhe menyres se si i zhvillonin talentet studiot. - Grace Jones

Comments

Popular Posts