Une nuk e di nese ekzistojne krahet e fluturave - Nga Alda Merini

Une nuk e di nese ekzistojne krahet e fluturave

Por eshte pluhuri ai qe i ben ato qe te fluturojne…
Cdo njeri ka pluhurin e se shkuares
Qe ai duhet ta ndjeje mbi vete
Dhe qe nuk duhet ta humbase: Une jam rruga e tij
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia nga @kathrinfederer.ch

Comments

Popular Posts