Une po kerkoj…imazhet e duhura. Dhe nuk fjale per kete. Por une e kuptoj menjehere kur e gjej. Nese une them, do te ishte keshtu, kjo do ta kufizonte ate deri diku. Mua me pelqen qe te jem plotesisht e hapur, dhe t’i le gjerat te ndodhin. - Nga Pina Bausch

Une po kerkoj…imazhet e duhura. Dhe nuk fjale per kete. Por une e kuptoj menjehere kur e gjej. Nese une them, do te ishte keshtu, kjo do ta kufizonte ate deri diku. Mua me pelqen qe te jem plotesisht e hapur, dhe t’i le gjerat te ndodhin.


Nga Pina Bausch

Via @__nitch

Comments

Popular Posts