Vera kerkon dhe merr shume Por nata, e kursyera, e permbajtura, jep me shume nga sa merr - Nga John Ashbery

Vera kerkon dhe merr shume

Por nata, e kursyera, e permbajtura, jep me shume nga sa merr

Nga John Ashbery
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga Sofie Conte

#johnashbery #enkeledasuti

Comments

Popular Posts