“Ajo qe ne zoterojme na eshte dhene nga Zoti dhe duke ia mesuar ate te tjereve eshte dhurata jone per te.” - Gian Lorenzo Bernini

“Ajo qe ne zoterojme na eshte dhene nga Zoti dhe duke ia mesuar ate te tjereve eshte dhurata jone per te.” - Gian Lorenzo Bernini

Comments

Popular Posts