Arti vjen nga jeta dhe jo nga studiot. - Marina Abramovic

Arti vjen nga jeta dhe jo nga studiot. - Marina Abramovic. Fotografia, Portret i artistes me nje qiri (A) nga seria ‘Me syte e mbyllur shikoj lumturine’, nga Marina Abramovic #art #contenporaryart #marinaabromivic #enkeledasuti

Comments

Popular Posts