Asgje nuk ka ndryshuar, me perjashtim te qe ne nje cast Ujku, ujku shtagtar I cili qendron jashte vetes Shtrihet lehtshem, dhe fle. - Nga Maxine Kumin

Asgje nuk ka ndryshuar, me perjashtim te qe ne nje cast

Ujku, ujku shtagtar
I cili qendron jashte vetes
Shtrihet lehtshem, dhe fle.
Nga Maxine Kumin

Comments

Popular Posts