Dallge shkume me mbulojne Ndersa shtrire ne rere qendroj, Pres per ty qe te vish, Dhe me dore veten shtrengoj. - Bob Dylan

Dallge shkume me mbulojne

Ndersa shtrire ne rere qendroj,
Pres per ty qe te vish,
Dhe me dore veten shtrengoj.
Bob Dylan - Fragmente nga kenga ‘Kurre mos thuaj lamtumire’, nga libri ‘Nje antologji e Rock’N’Roll, Shqiperi 1995-2005, Genci Mucollari, Ombra GVG, 2006.

Comments

Popular Posts