Diku larg nje Mbret mbet i ve Dhe era po qan Mery - Jimi Hendrix

Nje fshese perzishem mbledh

Copat e thyera te jetes dje
Diku nje Mbretereshe po vajton
Diku larg nje Mbret mbet i ve
Dhe era po qan Mery

Jimi Hendrix - Fragmente nga kenga ‘Era klith Mery’, nga libri ‘Nje antologji e Rock’N’Roll, Shqiperi 1995-2005, Genci Mucollari, Ombra GVG, 2006.

#art #music #rocknroll #catstevens #photography #gencimuçollari #enkeledasuti

Comments

Popular Posts