Do te ishte sikur do te isha duke zbritur nga mijera dhe mijera shkalle mermeri te bardhe...dhe asgje vecse nje qiell shume shume blu, shume blu...dhe do te duhet t’i zbrisja ato pergjithmone. Nuk kam menduar kurre qe te ngjitem. A mendoni se kjo do te thote dicka? - Edie Sedgwick

Do te ishte sikur do te isha duke zbritur nga mijera dhe mijera shkalle mermeri te bardhe...dhe asgje vecse nje qiell shume shume blu, shume blu...dhe do te duhet t’i zbrisja ato pergjithmone. Nuk kam menduar kurre qe te ngjitem. A mendoni se kjo do te thote dicka? - Edie Sedgwick

Comments

Popular Posts