Eshte e rrezikshme te qendrosh ne vend dhe te presesh qe t’ju vijne idete; idete duhet t’i kerkosh. - Gerhard Richter

Eshte e rrezikshme te qendrosh ne vend dhe te presesh qe t’ju vijne idete; idete duhet t’i kerkosh. - Gerhard Richter #art #painting #abstraction #abstractart #gerhardrichter #enkeledasuti

Comments

Popular Posts