Jepme kenge te kendoj Dhe endrra te smeraldta te enderroj Do te t’jap dashuri Paskaj. - Fragmente nga poezia e Jim Morrison

Jepme kenge te kendoj

Dhe endrra te smeraldta te enderroj
Do te t’jap dashuri
Paskaj.
Fragmente nga poezia e Jim Morrison nga libri ‘Ky eshte fundi - Xhim Morrison, perktheu Genci Mucollari, Albas, 2018.

Comments

Popular Posts