Me qellim qe te di se kush jam, hapa dhe mbylla porta, dritare. Nga shkelqimi verbues vazhdova rrugen dhe u binda se e njejta gje i ka ndodhur edhe dikujt tjeter. Shkeputur nga romani ‘Portreti ne monedhe’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019.

Me qellim qe te di se kush jam, hapa dhe mbylla porta, dritare.

Nga shkelqimi verbues vazhdova rrugen dhe u binda se e njejta gje i ka ndodhur edhe dikujt tjeter.
Shkeputur nga romani ‘Portreti ne monedhe’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019.

Comments

Popular Posts