Ne vere nga Nizar Qabbani

Ne vere

Shtriqem ne breg
Dhe mendoj per ty
Nese do t’i thoja detit
Se cfare ndieja per ty
Ai do te largohej nga brigjet e tij
Nga guackat
Nga peshqit
Dhe do te me ndiqte mua
Ne vere nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Skulptura, Duar nga Auguste Rodin

Comments

Popular Posts