Nje mbremje e ula te Bukuren mbi prehrin tim/ dhe mu duk e hidhur/ dhe e mallkova. - Arthur Rimbaud

Nje mbremje e ula te Bukuren mbi prehrin tim

dhe mu duk e hidhur

dhe e mallkova. - Arthur Rimbaud #poetry #arthurrimbaud #enkeledasuti #photography

Comments

Popular Posts