Per ta kuptuar me mire magjine dhe per ta larguar friken, shko ne muzeun e Luvrit ne Paris dhe bere nje fotografi me Mona Lizen. Ajo gjate fotografimit mund te thote: “A do te kesh kohe per mua?! Per suksesin tim! Per famen time!” E ti, duke shprehur rebelimin e krijuar nga rebelimi, thuaj: “E dashura zonje e madhe e romantikes, buzeqeshja yte qenka dicka qe nuk e prisja. Shkurt: tani njoha edhe nje grua. Shkeputur nga romani ‘Portreti ne monedhe’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019.

Per ta kuptuar me mire magjine dhe per ta larguar friken, shko ne muzeun e Luvrit ne Paris dhe bere nje fotografi me Mona Lizen. Ajo gjate fotografimit mund te thote: “A do te kesh kohe per mua?! Per suksesin tim! Per famen time!” E ti, duke shprehur rebelimin e krijuar nga rebelimi, thuaj: “E dashura zonje e madhe e romantikes, buzeqeshja yte qenka dicka qe nuk e prisja. Shkurt: tani njoha edhe nje grua.

Shkeputur nga romani ‘Portreti ne monedhe’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019.

#rexhepferri #enkeledasuti #leonardodavinci

Comments

Popular Posts