Per te me zaptuar mua ka dy menyra: ose nepermjet te puthurave, ose me ane te imagjinates. - Shkeputur nga ‘Henri dhe Xhuni’, Ditar i Anais Nin (1986) perkthyer nga Engjellushe Shqarri, publikimet Max. Skulptura, Kyuin Shim.

Per te me zaptuar mua ka dy menyra: ose nepermjet te puthurave, ose me ane te imagjinates. - Shkeputur nga ‘Henri dhe Xhuni’, Ditar i Anais Nin (1986) perkthyer nga Engjellushe Shqarri, publikimet Max. Skulptura, Kyuin Shim.

#books #reading #life #love #anaisnin #beauty #enkeledasuti

Comments

Popular Posts