Shume hena kaluan dhe endrra u rrit derisa Ai kendoi kenge luftarake dhe luftoi te paren here Por dicka shkoi keq U vra ne gjume ate nate, nga nje sulm i befte - Jimi Hendrix

Shume hena kaluan dhe endrra u rrit derisa

Ai kendoi kenge luftarake dhe luftoi te paren here
Por dicka shkoi keq
U vra ne gjume ate nate, nga nje sulm i befte
Dhe keshtjellen prej rere e mori deti

Jimi Hendrix - Fragmente nga kenga ‘Keshtjella prej rere’, nga libri ‘Nje antologji e Rock’N’Roll, Shqiperi 1995-2005, Genci Mucollari, Ombra GVG, 2006.

#art #music #rocknroll #catstevens #photography #gencimuçollari #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts