Stuhia - Nga Fatos Arapi

Stuhia - Nga Fatos Arapi

Njerin krah te pulebardhes e mbushte jugu

tjetrin krah tramundana

ne goje te dallgeve e reve

klithja e zogut digjej nen shira/ mbi mua e nen mua: shpirti/ apolaliptik i nje perendie te eger/ gjeni e poezise - buzeqesh/ dhe sundoje tani kaosin e kohes! . #art #fatosarapi #faigahmed #enkeledasuti

Comments

Popular Posts