Tani jam nje Vetmitar Me ler te kthehem Pas si Kopshtar. Dhe endrra ime fluturoi. Dua te kthehem, Ne Kopshtin tend. - Fragmente nga poezia e Jim Morrison

Tani jam nje Vetmitar

Me ler te kthehem
Pas si Kopshtar.
Dhe endrra ime fluturoi.
Dua te kthehem,
Ne Kopshtin tend.
Fragmente nga poezia e Jim Morrison nga libri ‘Ky eshte fundi - Xhim Morrison, perktheu Genci Mucollari, Albas, 2018.

Comments

Popular Posts