Te gjitha faqet e murit ne studion e Francis Bacon kane sherbyer per testimin e paletes dhe per perzierjen e ngjyrave.

Te gjitha faqet e murit ne studion e Francis Bacon kane sherbyer per testimin e paletes dhe per perzierjen e ngjyrave.


#art #painting #francisbacon #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts