Une nuk besoj ne riprodhimin e pikturave. Nuk besoj ne perkthimin e poezive. Arti eshte shume xheloz! - Andrei Tarkovsky, regjizor rus, shkrimtar, teoricien filmi, regjizor teatri dhe opere.

Une nuk besoj ne riprodhimin e pikturave. Nuk besoj ne perkthimin e poezive. Arti eshte shume xheloz! - Andrei Tarkovsky, regjizor rus, shkrimtar, teoricien filmi, regjizor teatri dhe opere.

Comments

Popular Posts