Vajet e Ballkanit - Nga Fatos Arapi

Vajet e Ballkanit - Nga Fatos Arapi

Shkrumbojne naten antike vajet e Ballkanit

zeri i pare vjen prej kohesh te mocme

zeri i dyte vjen prej kohesh bizantine

zeri i trete ka qene dhe eshte perhere

ngasherim i mbytur

i zemres se njome te Ballkanit...

#art #fatosarapi #faigahmed #enkeledasuti

Comments

Popular Posts