Vincent Van Gogh, Palace du Forum, 1888

Vincent Van Gogh, Palace du Forum, 1888 - Van Gogh kishte si qellim qe te bente nje pikture nokturne. Dhe jo nje sipas menyres konvencionale, me hije te se zezes dhe grise, por me nje bollek ngjyrash. Barazisht jo konvencionale eshte qe ai pikturoi kete tarrace te nje kafeneje ne Arles ne ngjyra te ndezura dhe te mbyllura, sepse ngjyrat kane nje pamje te ndryshme gjate dites dhe gjate nates. #art #painting #vincentvangogh #vangogh #enkeledasuti

Comments

Popular Posts