Ai i di te gjitha sekretet e mia dhe ende do qe te me puthe - Warsan Shire

16. Po, jam e pasigurt, por po keshtu ka qene edhe nena ime dhe nena e saj

17. Jo, ai me do por me ben qe te qaj shume

18. Ai i di te gjitha sekretet e mia dhe ende do qe te me puthe

19. Ti ishe shume mizor per te dashuruar per nje kohe te gjate

20. Thjesht nuk na eci... - vijon...

Warsan Shire @kersti__k #warsanshire #poetry #enkeledasuti

Comments

Popular Posts