Beso ne nje dashuri qe po ruhet per ty si nje trashegimi, dhe ki besim qe ne kete dashuri ka nje force dhe bekim kaq te madh saqe mund te udhetosh aq larg sa deshiron pa t’u dashur qe te dalesh jashte saj. - Rainer Maria Rilke

Beso ne nje dashuri qe po ruhet per ty si nje trashegimi, dhe ki besim qe ne kete dashuri ka nje force dhe bekim kaq te madh saqe mund te udhetosh aq larg sa deshiron pa t’u dashur qe te dalesh jashte saj. - Rainer Maria Rilke

Comments

Popular Posts