Derdhu si nje ujevare... cdo lumturi eshte femije i nje ndarjeje qe nuk mendonte se do te mbijetonte dhe Dafine qe u be nje dafine qe te sfidon te behesh ere. - Nga Rainer Maria Rilke

Derdhu si nje ujevare... cdo lumturi

eshte femije i nje ndarjeje

qe nuk mendonte se do te mbijetonte

dhe Dafine

qe u be nje dafine

qe te sfidon te behesh ere.

Rainer Maria Rilke #rainermariarilke #rilke #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts