I perkas thellesisht vetes sime. - Warsan Shire

26. Me duhet te largohesha, ndjehesha e vetmuar kur ai me mbante

27. Ti je kenga qe e ridegjoj deri sa ti di te gjitha fjalet dhe te semurem

28. Ai me dergoi nje tekst dhe me tha “Te dua kaq shume.”

29. Zemren nuk e kishte aq te bukur sa buzeqeshjen

30. Ne manipuluam emocionalisht njeri-tjetrin deri sa menduam qe kjo ishte dashuri

31. Falme, isha e vetmuar ndaj te zgjodha ty

32. Jam nje dashnore pa dashnor

33. Jam e vetmuar dhe e vetmuar

34. I perkas thellesisht vetes sime.

Warsan Shire @artur.pastor #warsanshire #enkeledasuti

Comments

Popular Posts