Im ate doli nje pasdite dhe nuk u kthye me kurre - Warsan Shire

21. Im ate doli nje pasdite dhe nuk u kthye me kurre

22. Nuk me ze gjumi sepse shija e tij eshte ende ne gojen time

23. Ia preva kembet qe nga rrenjet, ai ishte pema ime e preferuar, duke u kalbur, duke kercenuar themelet e shtepise time

24. Grate ne familjen time vdiqen duke pritur

25. Sepse une nuk doja te vdisja duke pritur per ty...- vijon...

Warsan Shire @kersti__k #warsanshire #poetry #enkeledasuti

Comments

Popular Posts