Jam e vetmuar ndaj bej gjera te vetmuara - Warsan Shire

1. Jam e vetmuar ndaj bej gjera te vetmuara

2. Te te doja ty ishte si te shkoja ne lufte; nuk u ktheva kurre sic isha

3. Ti i urren grate, si yt ate, dhe ati i tij, keshtu qe rrjedh neper gjakun tend

4. Isha duke u endur ne parkun e braktisur te makines se zemres tende duke kerkuar per nje xhiro deri ne shtepi

5. Ti je nje qytet fantazme, dhe une jam shume patriote per tu larguar... vijon...

Warsan Shire #warsanshire #poetry #enkeledasuti

Comments

Popular Posts