Jo cdokush eshte ok qe te jetoje si nje plage e hapur. Por gjeja rreth kesaj plages se hapur eshte qe, epo, ti nuk po e injoron. - Warsan Shire

Jo cdokush eshte ok qe te jetoje si nje plage e hapur. Por gjeja rreth kesaj plages se hapur eshte qe, epo, ti nuk po e injoron. Ti po sherohesh, ajer i paster mund te hyje ne te. Eshte dicka e sinqerte. Ti nuk po e fsheh ate qe je. Ti nuk po kalbesh. Njerezit mund te te japin keshilla sesi te sherohesh pa shenja te tmerrshme. Por ne krahun tjeter, disa njerez nuk do te ndjehen rehat afer teje. Disa madje do te te tregojne me gisht dhe do te qeshin. Por ne qe te gjithe kemi plage. - Warsan Shire #poetry #enkeledasuti

Comments

Popular Posts