Keto nuk jane piktura ne kuptimin e zakonshem. Ato jane jeta dhe vdekja qe perzihen ne nje bashkim te frikshem. - Clyfford Still

Keto nuk jane piktura ne kuptimin e zakonshem. Ato jane jeta dhe vdekja qe perzihen ne nje bashkim te frikshem. - Clyfford Still. #art #painting #modernart #clyffordstill #enkeledasuti

Comments

Popular Posts