Kultura moderne e masave, e synuar ndaj ‘konsumatorit’, civilizimin e protezave, eshte duke i shkrumbuar shpirtrat e njerezve, duke ngritur barriera ndermjet njeriut dhe pyetjes thelbesore te ekzistences se tij, vetedijes se tij si nje qenie shpirterore. - Andrei Tarkovsky

Kultura moderne e masave, e synuar ndaj ‘konsumatorit’, civilizimin e protezave, eshte duke i shkrumbuar shpirtrat e njerezve, duke ngritur barriera ndermjet njeriut dhe pyetjes thelbesore te ekzistences se tij, vetedijes se tij si nje qenie shpirterore. - Andrei Tarkovsky #art #tarkovsky #andreitarkovsky #enkeledasuti

Comments

Popular Posts