Me vone ate nate mbajta nje harte mbi prehrin tim kalova gishterinjte e mi neper te gjithe boten dhe i pershperita ku te dhemb? ...u pergjigj kudo kudo kudo. - Warsan Shire

Me vone ate nate

mbajta nje harte mbi prehrin tim

kalova gishterinjte e mi neper te gjithe boten

dhe i pershperita

ku te dhemb?

...u pergjigj

kudo

kudo

kudo.

Warsan Shire #warsanshire #poetry #enkeledasuti

Comments

Popular Posts