Ndoshta ne jemi ne kete bote per te kerkuar dashurine, per ta gjetur dhe per ta humbur ate, serish dhe serish. Me cdo dashuri, ne lindim perseri, dhe me cdo dashuri qe mbaron ne mbledhim nje plage te re. Une jam e mbuluar me shenja krenare. - Isabel Allende

Ndoshta ne jemi ne kete bote per te kerkuar dashurine, per ta gjetur dhe per ta humbur ate, serish dhe serish. Me cdo dashuri, ne lindim perseri, dhe me cdo dashuri qe mbaron ne mbledhim nje plage te re. Une jam e mbuluar me shenja krenare. - Isabel Allende. Fotografia, Virgjeresha duke lidhur gonxhet e Purgatorit, @lauramakabresku #isabelleallende #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts