Ne fund, dhe ne gjerat me te thella dhe me te rendesishme, ne jemi absolutisht vetem, dhe qe nje njeri te jete ne gjendje qe te keshilloje apo madje te ndihmoje dike tjeter, duhet te ndodhin shume gjera, shume gjera duhet te shkojne mire, nje konstelacion i tere gjerash duhet te vijne ne rend ne menyre qe t’ia dalim me sukses nje here te vetme. - Rainer Marie Rilke

Ne fund, dhe ne gjerat me te thella dhe me te rendesishme, ne jemi absolutisht vetem, dhe qe nje njeri te jete ne gjendje qe te keshilloje apo madje te ndihmoje dike tjeter, duhet te ndodhin shume gjera, shume gjera duhet te shkojne mire, nje konstelacion i tere gjerash duhet te vijne ne rend ne menyre qe t’ia dalim me sukses nje here te vetme. - Rainer Marie Rilke #art #poetry #rainermariarilke #rilke #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts