Ne kemi lindur te trishtuar dhe ne vdesim te trishtuar, por nderkohe ne dashurojme trupa bukuria e trishtuar e te cileve eshte nje mrekulli. - Mario Benedett

Ne kemi lindur te trishtuar dhe ne vdesim te trishtuar, por nderkohe ne dashurojme trupa bukuria e trishtuar e te cileve eshte nje mrekulli. - Mario Benedetti. Skulptura, Braktisja, 1888, Camille Claudel dhe Skulptura, Idhulli i perjetshem, 1889, Auguste Rodin #art #sculpture #camilleclaudel #augusterodin #poetry #mariobenedetti #love #beauty #enkeledasuti

Comments

Popular Posts