Ne qe te gjithe kemi nje rezerve te paparashikuar force brenda nesh dhe qe shfaqet atehere kur jeta na teston. - Isabel Allende

Ne qe te gjithe kemi nje rezerve te paparashikuar force brenda nesh dhe qe shfaqet atehere kur jeta na teston. - Isabel Allende #isabellallende #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts