Nese do te qendroni afer natyres/ thjeshtesise se saj/ atyre gjerave te vogla qe mezi vihen re/ ato gjera papritur behen te medha dhe te pamatshme. - Rainer Maria Rilke

Nese do te qendroni afer natyres/ thjeshtesise se saj/ atyre gjerave te vogla qe mezi vihen re/ ato gjera papritur behen te medha dhe te pamatshme. - Rainer Maria Rilke #art #poetry #rainermariarilke #rilke #photography #enkeledasuti #gold

Comments

Popular Posts