Nese e shkruaj dicka, kam frike se do te ndodhe. Dhe nese dua shume, kam frike se do ta humbas ate person, e megjthate, une nuk mund te ndal se shkruari apo se dashuruari. - Isabel Allende


Nese e shkruaj dicka, kam frike se do te ndodhe. Dhe nese dua shume, kam frike se do ta humbas ate person, e megjthate, une nuk mund te ndal se shkruari apo se dashuruari. - Isabel Allende #isabellallende #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts