Nje dite do te me therrasesh Dhe pastaj do te mi vendosesh Ato trendafila te shenjte qe po digjen Tek floket e mi Kenget e deshirimeve - Rainer Maria Rilke

Nje dite do te me therrasesh

Dhe pastaj do te mi vendosesh
Ato trendafila te shenjte qe po digjen
Tek floket e mi
Kenget e deshirimeve
Rainer Maria Rilke @welderwings

Comments

Popular Posts