Pranojini femijet ashtu sic i pranojme pemet - me mirenjohje, sepse ato jane nje bekim - por qe nuk kane pritshmeri dhe deshira. Ju nuk prisni qe pemet te ndryshojne, ju i doni ato ashtu sic ato jane. - Isabel Allende

Pranojini femijet ashtu sic i pranojme pemet - me mirenjohje, sepse ato jane nje bekim - por qe nuk kane pritshmeri dhe deshira. Ju nuk prisni qe pemet te ndryshojne, ju i doni ato ashtu sic ato jane. - Isabel Allende #isabellallende #enkeledasuti #life #love #beauty

Comments

Popular Posts