Te shkruarit eshte nje proces, nje udhetim ne kujtese dhe ne shpirt. - Isabel Allende

Te shkruarit eshte nje proces, nje udhetim ne kujtese dhe ne shpirt. - Isabel Allende #isabelallende #enkeledasuti #photography

Comments

Popular Posts