Une e jetoj jeten time ne orbita qe rriten qe levizin jashte ne kete bote endrrimtare - Nga Rainer Maria Rilke

Une e jetoj jeten time ne orbita qe rriten

qe levizin jashte ne kete bote endrrimtare

une jam duke u vertitur rreth Zotit

rreth kullave antike

dhe jam vertitur per njemije vjet

dhe une ende nuk e di nese jam nje shqiponje

nje stuhi

apo nje kenge. - Rainer Maria Rilke #rainermariarilke #rilke #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts