Une kam qene dhe ende mbetem nje kerkues, por kam rreshtur se pyeturi yjet dhe librat; Kam filluar te degjoj mesimet qe me peshperit gjaku im. - Nga Hermann Hesse

Une kam qene dhe ende mbetem nje kerkues, por kam rreshtur se pyeturi yjet dhe librat; Kam filluar te degjoj mesimet qe me peshperit gjaku im.

Nga Hermann Hesse

Comments

Popular Posts