A t’u desh shume kohe qe te me gjeje? Tani je ketu Mireseerdhe ne shtepi - Nga Warsan Shire

Cdo goje qe ke puthur ndonjehere

Ka qene vetem praktike
Te gjithe trupat qe ke zheshur dhe pluguar
Po te pergatisnin per mua
Nuk me vjen keq qe t’i shijoj ne kujtesen e gojes tende
Ato ishin nje salle e madhe
Nje dere gjysem e hapur
Nje valixhe e vetme
Ne belin e transportuesit
A ishte nje udhetim i gjate?
A t’u desh shume kohe qe te me gjeje?
Tani je ketu
Mireseerdhe ne shtepi
Nga Warsan Shire

Comments

Popular Posts